Vacature re-integratiebegeleider

Vacature re-integratiebegeleider

Je werkt bij een re-integratiebureau in Limburg (standplaats Heerlen of Roermond-Venlo)

Onze doelgroep bestaat uit uitkeringsgerechtigden (WIA, ZW, WAJONG, WAO), outplacementtrajecten en spoor 2 trajecten, spoor 1 interventies.

Jouw werk: Je werk is 2-ledig. Je begeleidt cliënten met praktische en/of psychische hulpvragen, vaak in multiproblem situaties. Daarnaast begeleid je cliënten vanuit een werksituatie of uitkeringssituatie naar een (nieuwe) baan. Het uitvoeren van multiproblem trajecten is voor jou geen probleem en je bent dan ook praktisch ingesteld en kan inschatten wat een klant nodig heeft om verder te komen. Het oppakken en initiëren van nieuw werk en nieuwe projecten is voor jou een uitdaging. Het spreekt je aan om enerzijds hulpverlenend met een klant aan de slag te gaan en anderzijds met je commerciële pet op te netwerken (koude acquisitie) bij bedrijven om je cliënten daar te werk te stellen.

Jij kunt je werkuren flexibel indelen en je hebt ook mogelijkheden om afspraken in de avonduren te plannen indien nodig. Je hebt de bereidheid te investeren in jezelf (qua tijd, financieel, energie) gericht op scholing en persoonlijke ontwikkeling, naar eigen inzicht alsook in de groei van het re-integratiebedrijf. Je zorgt opvolgend voor follow up en relatiebeheer met werkgevers – bedrijven. Je rapporteert je acties in het bestaande CRM systeem.

Je werkt deels op het kantoor en deels ben je onderweg naar cliënten en werkgevers. Profiel:

•Positief
•Flexibel
•Zelfstandig
•Commercieel
•Service gericht
•Oordeelloos en respectvol
•Goede beheersing Nederlandse taal in woord en schrift
•Onderzoekend
•Enthousiast
•Actief met social media
•Flexibel in werktijden en persoonlijkheid
•Accuraat
•Sociaal
•Stressbestendig
•Kennis van office pakket

Jij hebt goede communicatieve vaardigheden en toont initiatief. Je hebt een afgeronde HBO opleiding gericht op social work, SPH, SPV of gelijkwaardige opleidingen. Heb je een andere afgeronde HBO opleiding maar ruime ervaring en kennis in (psycho)pathologie en coaching is dat ook voldoende. Daarnaast beschik je over een aanvullend diploma/certificaat en ervaring in jobcoaching of de bereidheid je daarin te scholen. Je hebt een certificaat of ervaring in het afnemen van psychologische testen en vragenlijsten of bent bereid daarin een scholing te volgen. Je hebt een opleiding gevolgd of ervaring opgedaan in commerciële activiteiten waarin je aantoonbare successen kunt overleggen. Ook ben je in het bezit van rijbewijs B en een auto. Je hebt voldoende kennis van de sociale wetgeving.

Je werkt planmatig en actief samen met je collega(’s) en maakt actief gebruik van elkaars netwerk van bedrijven en deelt je netwerk.

De trajectduur is vastgesteld en je weet een goede balans te vinden enerzijds in het bewaren van geduld vanwege de tijdsdruk en anderzijds het tempo van de klant.

Je maakt deel uit van een klein, maar groeiend team van energieke en passievolle medewerkers. Meedenken in ontwikkeling en bewuste groei is wenselijk. Groei van een organisatie brengt veranderingen met zich mee, wat voor iedereen wennen zal zijn en er zal gevraagd kunnen worden een extra tandje bij te zetten in die groei. We zijn op zoek naar mensen die werken vanuit het hart en vanuit hun passie, iets willen betekenen voor de mens en de maatschappij. Je gevoel en beleving bij jouw functie is voor jou belangrijker dan een dikke bankrekening, een leaseauto of laptop.

Wij geloven erin dat we net dat beetje extra kunnen bieden zodat mensen een stap verder kunnen. We staan voor samenwerken, geluk en de eigen creatie daarvan. Als we doen waar we goed in zijn, wat ons voldoening geeft, brengt ons dat op de juiste plek. Herkenbaar, dan ben jij de juiste kandidaat voor deze job!

Soort dienstverband: Deeltijd