The Journey Experiences

Deze experiences hebben we tijdens TheJourney voor je in petto.

Overtuigd over onze experiences? Bestel jouw kaarten.
Experience Acceptance & Commitment Therapy

Acceptance & Commitment Therapy
Gijs Janssen staat voor het creëren van een nieuwe, zachtaardige relatie met jezelf, los van je (negatieve) zelfbeeld en alles wat je van jezelf moet. Wat als je zou ontdekken hoe jij je leven het liefste vorm zou willen geven, en je de tools krijgt aangereikt die je in staat stellen om je eigen pad te gaan bewandelen?

Gijs Jansen laat je voelen en ervaren wat de kracht is van Acceptance and Commitment Therapy (ACT), waarna je misschien wel voor altijd besmet zult raken met dit vrolijke, ontwapenende gedachtegoed.

Experience MindWalk

MindWalk
Tijdens deze sessie word je door Jacqueline Smeets meegenomen op een bijzondere wandeling door de natuur. Een kennismakingssessie van Mind-Walk® is een ontspannen wandelactiviteit in de natuur, waarin mindfulness, ademhalingsoefeningen en lichte bewegingen worden gecombineerd. Deze sessie introduceert technieken voor ontspanning, bewustwording en stressreductie, terwijl we wandelen in een groene omgeving. Het doel is om lichaam en geest in balans te brengen en te genieten van het moment en hierbij praktische tools te ontvangen om dit terug te brengen naar de werkvloer.

Experience Boxchainge Lars Experience Boxchainge Guus

Boxchainge
Boxchainge introduceert je in de wereld van bokstherapie, waar je op een krachtige manier werkt aan persoonlijk leiderschap en veerkracht. Door de confrontatie aan te gaan, ontdek je je eigen krachten, talenten en praktische tools om je medewerkers te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei.

  • Leer hoe Boxchainge bijdraagt aan een vitale en productieve werkomgeving.
  • Leer hoe je medewerkers veerkrachtiger en ontwikkelingsgericht kunt maken.
  • Leer dat Boxchainge een krachtige tool is om (opnieuw) verbinding aan te gaan met je lijf.

Experience Gelaatkunde

Gelaatkunde: De Geheime Taal van het Gelaat
Tijdens deze sessie leer je van experts Bertie Krousen en Rhené Emmerich hoe de unieke kenmerken van een gezicht diepgaande inzichten kunnen geven in iemands karakter, talenten en behoeften. Gelaatkunde helpt je om mensen beter te begrijpen en daardoor effectiever samen te werken op de werkvloer. Door deze kennis toe te passen, kun je communicatie verbeteren, talenten optimaal benutten en een harmonieuzere, dynamische werkomgeving creëren.

“Van Mindfull naar Mindful, just Walk”.
- Jacqueline Smeets