Loopbaanbegeleiding (werknemer)

Jouw situatie

Je krijgt geen energie meer van je werk. Het werk kost je energie. Je twijfelt of je nog wel op de juiste werkplek zit. Of je bent schoolverlater en het lukt je maar niet om aan werk te komen. In zo’n geval kan loopbaanbegeleiding je een uitkomst bieden.

Jouw eigen loopbaancoach

viaWMO voor loopbaanbegeleiding

Ga je niet meer fluitend naar je werk en gaat je werkdag tergend langzaam om? Dan is het misschien tijd voor verandering. Veel mensen zien op tegen deze stap, de weg naar het onbekende. Kom in actie; met een deskundig loopbaanadvies van viaWMO ben je in staat om de juiste en weloverwogen keuzes te maken. Een loopbaancoach gaat met jou op zoek naar jouw mogelijkheden.

Meestal helpt het als je een onafhankelijk persoon, zoals een loopbaancoach, laat kijken naar jouw loopbaan. Een loopbaancoach houdt je een spiegel voor. Hij confronteert je met je zwakke punten en gaat op zoek naar je sterke kanten. Hij geeft je de handvatten waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. We hebben meerdere testen en oefeningen waarmee we jouw capaciteiten, kwaliteiten en wensen in kaart kunnen brengen. En samen ontwikkelen we de competenties die jij nog nodig hebt. Wij geven je inzicht in je motivatie, drijfveren en loopbaanmogelijkheden. Kortom; jij gaat werken aan je persoonlijke groei en een duurzame loopbaan.

Een loopbaantraject ziet er voor iedereen anders uit. Soms heb je al een concreet idee waar je naartoe wilt werken en heb je alleen nog ondersteuning nodig op bepaalde vlakken zoals leren solliciteren. Loopbaanbegeleiding kun je inzetten voor het verhelderen van je talenten, het uitstippelen van je carrière of het starten van een eigen onderneming. Laat onze loopbaancoach jou helpen om het beste uit jezelf te halen en neem zelf de regie over je loopbaan weer in handen.

Heb je een uitkering of een baan? In beide gevallen kun je ook in aanmerking komen voor loopbaanbegeleiding via het UWV.

Op zoek naar een loopbaancoach?