Over viaWMO

Waar wij voor staan

ViaWMO vindt dat iedereen een eerlijke kans verdient op een passende baan. Daar is voor sommige mensen net even wat meer voor nodig. Daarom koppelen wij maatschappelijk werk aan re-integratie. Met persoonlijke aandacht helpen wij mensen aan duurzaam werk. Wij zorgen dat ze deze moeizame zoektocht volhouden, niet opgeven en gas geven als dat nodig is. Geluk komt niet op je pad; je moet het creëren. Dat geldt ook voor werk. En mensen die lekker in hun vel zitten, hebben energie, stralen dat uit en vinden sneller een baan. ViaWMO helpt mensen doelbewust vooruit.

Onze diensten
 • Re-integratie
  Bij re-integratie zoals Spoor 2-trajecten werken we met de Individueel Vraaggerichte Benadering. Dit is een intensieve en resultaatgerichte methodiek met oog voor de mens achter een (zieke) werknemer.
 • Wet Verbetering Poortwachter
  Ondersteuning nodig bij de uitvoering van de Wet Poortwachter? Wij komen met een duurzame oplossing die door iedereen wordt gedragen, door de werkgever, de werknemer, de arboarts en het UWV.
 • Ziektewetinterventies
  Zet ons in voor fysieke, multidisciplinaire en/of psychische interventies, arbeidsdeskundig onderzoek, mediation en bemiddeling naar ander werk. Verzuimbegeleiding is een van onze specialiteiten.
 • Loopbaanbegeleiding
  ViaWMO ondersteunt mensen die zijn vastgelopen in hun carrière met behulp van loopbaanbegeleiding. Dit is ook een vast onderdeel van onze re-integratietrajecten.
Ons Team
Image
Gwen Fleuren
Algemeen Directeur
Persoonlijke noot: oordeelloos, doelgericht en pittig!
Samenwerkingen
Brancheverenigingen
rbcz-logo-vertical
SBB erkend-leerbedrijf-SBB