Werknemer

Wij helpen jou

Zit jij ziek thuis? Weet je niet meer zeker of je nog op de juiste werkplek zit? Komt jouw werk door een reorganisatie te vervallen? ViaWMO kan jou verder helpen met jouw loopbaan. Jouw herstel is belangrijk. Ook al staat je hoofd nu even niet naar werken; werken helpt jou er uiteindelijk ook weer bovenop. Wacht niet langer want elke dag dat jij langer werkloos thuiszit, is er een te veel.
Wij bieden je intensieve en persoonlijke coaching. Zodra jij je weer wat beter voelt, gaan we samen op zoek naar jouw kwaliteiten, capaciteiten en droombaan. Solliciteren is niet alleen meer reageren op vacatures. Wij geven je alle tools waarmee jij de draad weer kan oppakken, maar we hebben vooral aandacht voor jou als persoon. ViaWMO staat klaar voor iedereen die in de persoonlijke sfeer even wat hulp nodig heeft om de zaken weer op een rijtje te krijgen. Wij helpen alle mensen vooruit. Jou ook.

 • Re-integratie
  In een re-integratietraject zorgen we eerst dat jij je weer lekker voelt voordat we beginnen met je loopbaanbegeleiding. Doel is dat jij weer zelfvertrouwen krijgt en de toekomst positief tegemoet ziet.
 • Wet Verbetering Poortwachter
  De Wet Verbetering Poortwachter verplicht je werkgever om jou bij ziekte 2 jaar door te betalen, maar ook om een plan van aanpak voor je re-integratie op te stellen. Een coachingstraject kan hier deel van uitmaken.
 • Ziektewetinterventies
  Bij ziekte moet je actief meewerken aan ziektewetinterventies, zoals een re-integratietraject. In dat traject zorgen wij dat jij er met persoonlijke aandacht weer bovenop komt en passend werk vindt.
 • Loopbaanbegeleiding
  Samen met je loopbaancoach ga je werken aan je zwakke punten en ontwikkel je de competenties die jij nog nodig hebt. Wij geven je inzicht in je motivatie, drijfveren en loopbaanmogelijkheden.