Modulaire diensten

Jouw situatie

Door ziekte of arbeidsongeschiktheid heb je langere tijd niet meer gewerkt. Nu wil je graag iets gaan doen, maar niet direct werken, want dat is nog een brug te ver. Om te onderzoeken wat je wel kan doen, daarbij kunnen wij je helpen. Als je een UWV uitkering ontvangt, kun je een traject modulaire dienstverlening aanvragen. Je mag dan zelf een bureau uitkiezen dat jouw re-integratietraject gaat verzorgen.

Onze coach gaat met je op zoek!

viaWMO voor modulaire diensten

Ga je met ons in zee, dan helpen wij jou om laagdrempelig de draad weer op te pakken. Wij zorgen dat je weer gaat ontdekken wat lukt en waar je (meer) energie van kunt krijgen. Samen gaan we onderzoeken wat er nodig is om je vrijer, bewegelijker, flexibeler te voelen en dat doen we door vooral stappen buitenshuis te zetten. We gaan kijken welke persoonlijke belemmeringen je in de weg zitten en hoe je daarmee kan omgaan in een nieuwe situatie waarin je bijvoorbeeld vrijwilligerswerk gaat doen of waarin het je gaat lukken om meer sociale contacten te onderhouden of te starten met een cursus of zoeken van een hobby. Er is van alles mogelijk!

Ieder traject ziet er anders uit want het gaat altijd om een individueel traject op maat, dus helemaal afgestemd op jou als persoon. Het modulair traject is bedoeld voor mensen met een uitkering van het UWV. viaWMO heeft ruime ervaring met re-integratie. Zo hebben we al veel mensen in een langdurige uitkeringssituatie begeleid naar passende en duurzame activiteiten. Het is niet altijd een gemakkelijke opgave, maar het lukt ons samen meestal wel.

Het helpt als jij een klik met ons hebt, per slot van rekening bouw je tijdens het traject een band op met je coach. Zo ga altijd in zee met iemand bij wie je meteen een goed gevoel hebt.

Uitvinden of je een klik met ons hebt?