Loopbaanbegeleiding (werkgever)

Jouw situatie

Merk je dat mensen binnen je organisatie vastlopen, wil je uitval voorkomen of wil je je personeel ondersteunen bij veranderingen op de werkvloer of persoonlijke groei. Loopbaanbegeleiding is een praktisch instrument waarmee jij gemotiveerde werknemers creëert en de regie houdt over de continuïteit van de organisatie.

Voor gemotiveerde werknemers

viaWMO voor loopbaanbegeleiding

Elke werkgever wil gemotiveerde werknemers die zich voor honderd procent inzetten voor de organisatie. Een loopbaancoach zorgt dat werknemers weer positieve energie krijgen omdat ze zich serieus genomen voelen. Zo ben je verzekerd van een hogere productiviteit, meer betrokkenheid en minder ziekteverzuim. Geef je werknemers door middel van loopbaanbegeleiding persoonlijke groei, inzicht in hun opties, meer motivatie en positieve energie. Met de resultaten van een loopbaanscan kun je je gemotiveerde werknemers nog beter inzetten en zorg je voor een open werkcultuur.

Als werkgever heb je behoefte aan speelruimte om mee te kunnen bewegen met het wisselend werkaanbod en ontwikkelingen in de markt. Wil jij gemotiveerde werknemers met de juiste talenten inzetten, investeer dan in loopbaanontwikkeling en laat ze werken aan de persoonlijke groei. viaWMO zorgt door middel van psychologische testen en assessments dat je werknemer een helder beeld krijgt van zijn of haar competenties, vaardigheden, mogelijkheden en wensen. Onze loopbaancoach gaat met hem of haar in gesprek en kan ook helpen bij mogelijke vervolgstappen met een loopbaantraject.

Ons uitgangspunt is dat werknemers plezier in hun werk moeten hebben. Wie op de juiste werkplek zit, krijgt energie van zijn werk, begint de werkdag fluitend en maakt minder fouten. Door ontwikkelingen zoals de persoonlijke groei, maar ook door veranderd werk, kan het zijn dat een werknemer het gevoel heeft niet meer op de juiste werkplek te zitten. In dat geval kan een nieuwe werkplek binnen de organisatie, een andere werkgever of bij – en omscholing een oplossing bieden. Met loopbaanbegeleiding van viaWMO krijg je gemotiveerde werknemers. Houd ook de regie over je organisatie en zet onze loopbaancoaches in.

Loopbaanbegeleiding voor gemotiveerde werknemers