The Journey Planning

Hoe ziet jouw Journey er vandaag uit?

08.30u - 09.15u
Inloop, ticket scannen, tijd voor koffie!

Adres
Hotel en event locatie Auberge De Rousch
Henri Dunantstraat 1
6419 PB Heerlen
Open in Google Maps

09.15u - 09.30u
Opening
09.30u - 10.00u
The Journey viaWMO
Planning Gwen

The Journey viaWMO
Gwen Fleuren, 16 jaar directeur bij viaWMO, partner van Paul en moeder van Lize van 7 jaar. Ze neemt jullie mee in haar persoonlijke en zakelijke Journey. Die reis had vele wegen, en ze belandde nooit op een doodlopende weg, al leek het soms wel zo. Met vertrouwen, karakter, professie, verbinding en een flinke dosis humor brengt ze haar leven en viaWMO steeds weer op een verlengt pad.

Op 18 jarige leeftijd startte ze direct na haar diplomering een sportschool waar ze allerhande groepslessen verzorgde. Dit ging ze combineren met een rol als sportbehandelaar bij een GGZ instelling waar men werkte vanuit cognitieve therapie. Dat motiveerde haar een vervolgopleiding te gaan doen waar ze enigszins gefrustreerd raakte door de voor haar niet werkende cognitieve aanpak in het werken met de cliënten. Daarnaast miste ze een belangrijke peiler in behandeling, namelijk werk, tot ze in aanraking kwam met re-integratie.

Binnen 2 jaar startte ze haar onderneming in re-integratie, op een manier die buiten de gebaande paden verliep en dat werd een succes. Toen viaWMO 5 jaar geleden besloot als rode draad in de re-integratie ACT te gaan toepassen werd het werk nog leuker en interessanter.

En nu staat ze hier, 16 jaar later, samen met jullie!

Uitdrukkingen: ”Was het maar eens saai” – “Ondernemen is kut” – “waar is de chocola” - “ik ben empathiemoe” – “hard op de inhoud en zacht op de relatie”

10.00u - 10.15u
Wissel naar workshop 1
10.15u - 11.30u
Workshop 1
11.30u - 11.45u
Wissel naar workshop 2
11.45u - 13.00u
Workshop 2
13.00u - 14.00u
Uitgebreid verzorgde lunch (dus laat je lunchbox gerust thuis)
14.00u - 15.15u
Workshop 3
15.30u - 16.30u
Plenaire spreker: Gijs Jansen
Planning Gijs

Vice President of PsychFlex and CEO of ACT Guide
Stel je voor dat je zou leren om je gedachten niet meer zo serieus te nemen en dat je weer onbevangen in het hier en nu zou komen te staan. Stel dat je in staat bent om alles wat je liever niet zou willen ervaren te omarmen, waardoor je het gevecht met je angsten niet meer aan hoeft te gaan.

Stel dat je een nieuwe, zachtaardige relatie met jezelf creëert, los van je (negatieve) zelfbeeld en alles wat je van jezelf moet. Wat als je zou ontdekken hoe jij je leven het liefste vorm zou willen geven, en je de tools krijgt aangereikt die je in staat stellen om je eigen pad te gaan bewandelen? Als uitsmijter op deze inspirerende dag laat Gijs Jansen je voelen en ervaren wat de kracht is van Acceptance and Commitment Therapy (ACT), waarna je misschien wel voor altijd besmet zult raken met dit vrolijke, ontwapenende gedachtegoed.

Gijs Jansen (45) is dé autoriteit op het gebied van ACT en schreef in totaal 15 verschillende zelfhulpboeken, leerboeken voor professionals, en de roman ‘Kijken naar het feest’. Hij is mede-eigenaar van het bedrijf ‘PsychFlex’, waarbinnen hij samen met Steven C. Hayes online content ontwikkelt op basis van ACT en Process Based Therapy (PBT). Daarnaast heeft hij in Nederland samen met Barry Kicken en Rob Hulsen een vergelijkbaar bedrijf met trainingen en opleidingen (ACT Guide). Kijk voor meer informatie op www.act-guide.com.

16.30u - 17.00u
Afsluiting en dankwoord
17.00u - 18.00u
Netwerkborrel
Vice President of PsychFlex and CEO of ACT Guide
- Gijs Jansen