Overheid

Wij helpen jou

ViaWMO heeft meer dan 10 jaar ervaring in het succesvol begeleiden van zieke werknemers – ook met een meervoudige problematiek – naar werk. Dat doen wij met psychosociale en praktische ondersteuning. Volgens ons is persoonlijke coaching de enige manier om mensen duurzaam te laten re-integreren. Iemand die lekker in zijn vel zit, kan zich volledig concentreren op het vinden van werk. Daarom besteden we veel aandacht aan zelfredzaamheid. Als dat nodig is zetten we tijdens een traject, naast persoonlijkheidstesten en praktische trainingen, ook vrijwilligerswerk of werkervaringsplekken in.
ViaWMO beschikt over een breed netwerk van professionals voor specifieke expertise en weet als ervaren jobhunter ook hoe je aan banen kunt komen. Onze persoonlijke aanpak slaat aan. Zo zijn we door de onafhankelijke kwaliteitsorganisatie Blik op Werk beoordeeld met een 8,2 voor onze dienstverlening. Zet ViaWMO in voor succesvolle Werkfit en Naar Werk-trajecten of voor interventies in het kader van Spoor 2. Wij helpen mensen weer aan werk en kunnen participeren in de maatschappij.

 • Re-integratie
  Bij re-integratie zoals Spoor 2-activiteiten en Werkfit-trajecten werken we met de Individueel Vraaggerichte Benadering. Deze intensieve en resultaatgerichte methodiek is de sleutel tot succes.
 • Wet Verbetering Poortwachter
  De Wet Verbetering Poortwachter vraagt om een resultaatgerichte ondersteuning van zieke werknemers. Met onze persoonlijke ondersteuning op maat halen we hoge plaatsingspercentages.
 • Ziektewetinterventies
  Zet ons in voor fysieke, multidisciplinaire en/of psychische interventies, arbeidsdeskundig onderzoek, mediation en bemiddeling naar ander werk. Verzuimbegeleiding is een van onze specialiteiten.
 • Loopbaanbegeleiding
  ViaWMO ondersteunt mensen die zijn vastgelopen in hun carrière met loopbaanbegeleiding. Dit is ook een vast onderdeel van onze re-integratietrajecten.