Ons team

Leer ons team kennen

Werken doet mensen goed en is gunstig voor het herstel. Wij begeleiden mensen naar passend werk met een individueel en persoonlijk coachingstraject op maat. En als het nodig is, kleuren wij net even buiten de lijntjes. Zo helpen we jaarlijks honderden werkzoekenden aan duurzaam werk. Onze plaatsingspercentages zijn hoog. Dat zou ons nooit zijn gelukt zonder onze deskundige, gepassioneerde en betrokken teamleden. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze mensen en kijk of jullie een klik hebben.

Image
Gwen Fleuren
Re-integratiedeskundige – jobcoach – ACT coach
“In mijn eigen zoektocht naar leuk en passend werk heb ik al veel paden bewandeld. Soms was het een eigen keuze, maar soms ook pure noodzaak. Zo staat ‘kan ik niet’ voor mij gelijk aan ‘wil ik niet’. Als je echt wil, moet je (nieuwe) keuzes maken, omstandigheden accepteren en afstand nemen van moeten. Van origine ben ik sportinstructeur. Na mijn studie maatschappelijk werk heb ik in 2012 de sport vaarwel gezegd en ben ik ViaWMO begonnen. Als re-integratiebegeleider kan ik mijn passie om een bijdrage te leveren aan iemands (werk)geluk combineren met het behalen van commerciële doelen - want ik ben een ondernemer. Daarnaast zie ik het als een uitdaging om voor mijn team een plek te creëren waar ze persoonlijk kunnen groeien en zichzelf kunnen zijn.”

Tel: 0630492967
E-mail: gwenfleuren@viawmo.nl

Image
Nadia Eger
Re-integratiedeskundige
“Alles wat je aandacht geeft groeit”

De essentie van het citaat is om je tijd en energie te richten op de dingen waarvan je wilt dat ze groeien. Het is mijn passie om samen te onderzoeken wat betekenisvol en essentieel is in jouw leven, jouw werk, jouw loopbaan en wat er voor nodig is om dit te bereiken.

Ieder mens nadert wel eens een kruispunt in zijn of haar carrière. Zo'n punt waarop je je afvraagt; ``Wil en kan ik dit werk nog wel blijven doen?``. Ook ik heb voor dit kruispunt gestaan, waarbij de afgelopen jaren van grote betekenis zijn geweest voor waar ik nu sta. Teleurstellingen verwerkt, successen geboekt, ontmoetingen met een diversiteit aan vele mooie mensen. Kortom menig ervaring rijker.

Bij viaWMO zit ik helemaal op mijn plek. We bieden maatwerk en werken vanuit verbinding, waarbij je gezien, gehoord en gewaardeerd wordt en waarbij je jouw talenten leert ontdekken en benutten. We laten je ervaren dat er altijd mogelijkheden zijn, ook al lijken die nog zo ver weg. Stapsgewijs toewerken naar een nieuw perspectief. Want alles wat je aandacht geeft groeit. Waar zou jij je aandacht op willen richten?

Tel: 0625119643
E-mail: nadiaeger@viawmo.nl

Image
Sander Crijns
Re-integratiedeskundige
Onze huidige maatschappij kent een hoop voordelen en fantastische (technologische) ontwikkelingen. Maar in die vaart hebben we in mijn ogen ook enkele fundamentele zaken ingeleverd. Mentaal zijn we altijd in de weer en fysiek bewegen we te weinig, een balans die volgens mij andersom zou moeten zijn. Ik geloof heel erg in vertragen, stil staan bij wat iemand beweegt en ontdekken (met humor én spanning – voor de mensen die bekend zijn met Bassie en Adriaan), want vervolgens kan vanuit daar groei optreden. Groei niet in vergelijking met mensen in je omgeving, maar groei ten opzichte van de persoon die je gisteren was, want dat geeft kracht, dat geeft zelfvertrouwen en dat geeft zingeving. Vooral voor mensen die in de re-integratie terecht komen. Zij maken de keuze niet zelf en vaak worden diverse deuren ineens voorgoed gesloten, die voorheen altijd open stonden. Juist dan is stilstaan, je huidige situatie waarnemen, achteromkijken, vooruitkijken en dán pas die volgende stap zetten van essentieel belang.

Op dit moment mag ik me bij ViaWMO inspannen om dit op een duurzame manier te realiseren en dat gaat gepaard met gevoelens van dankbaarheid en trots. Als zelfstandig ondernemer mag ik me tevens inspannen om diverse trainingen met betrekking tot AI en aanverwante technologieën te verzorgen en die kennis en vaardigheden zet ik maar al te graag in om ook de klanten van ViaWMO beter te kunnen begeleiden.

Tel: 0686632831
E-mail: sandercrijns@viawmo.nl

Image
Jenny Sliepen
Administratief Medewerker & Trajectondersteuner
Na mijn studie Toeristisch Management heb ik vele jaren met veel plezier in o.a. de toeristische sector gewerkt. Na verloop van tijd ben ik me gaan afvragen of de commerciële sector nog wel bij mij paste. Regelen en organiseren waren mijn passies, maar mensen helpen vond ik ook belangrijk. Een zoektocht met ups en downs volgde. Een zoektocht die ik niet alleen hoefde af te leggen. Eén ding bleef naar voren komen, het liefst werk ik met mensen. Ik gun iedereen die in een zelfde soort situatie zit een goede steun in de rug. Wanneer je het zelf even niet meer ziet, is het heel belangrijk om goede begeleiding te krijgen en een klankbord te hebben. Hoe mooi is het niet als ik zelf een beetje kan bijdragen in dit proces? Bij viaWMO hebben we allemaal hetzelfde doel voor ogen, persoonlijke ondersteuning op maat, met aandacht voor de klant. Ik word enthousiast van mijn gedreven collega’s. En nóg enthousiaster van de feedback van klanten.

Tel: 0614714824
E-mail: jennysliepen@viawmo.nl

Image
Paul van der Cruijs
ICT - Financiën - Juridisch - HR - Bedrijfsstrategie
ICT – finance – juridisch – HR - bedrijfsstrategie, allemaal aspecten waar ik mij mee bemoei in het bedrijf van mijn partner. Naast mijn eigen baan als IT Risk & Quality Manager bij een financiële instelling ondersteun ik viaWMO in alle voorkomende werkzaamheden die raakvlakken heeft met mijn ervaringen in IT en bedrijfskunde. Ik zie mijn activiteiten bij viaWMO als een uit de hand gelopen hobby. Wat ooit startte met een uurtje per week en nu een avond en/of weekend vullende taak is geworden, welke ik met plezier uitvoer.

E-mail: info@viawmo.nl